ثبت نام

امکان عضویت غیر فعال است

آنچه در نشست خبری مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با اصحاب رسانه گذشت

IMG_3832
ب

آوای فرهنگی – رخشانی:بحث کسرمالیات ۱۰ درصد از فرهنگیان استان را پیگیریم تا به نتیجه مطلبوب برسیم/پرداخت همه مطالبات فرهنگیان استان در روزهای پایانی۹۸ و آغازین فروردین ۹۹

 

به گزارش به گزارش پایگاه خبری آوای فرهنگی، حمیدرضا رخشانی مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در آستانه ۱۲ اردیبهشت روز معلم وهفته گرامیداشت مقام معلم نشست خبری مدیر کل آموزش و پرورش استان با خبرگزاری ها ، خبرنگاران روزنامه ها، سایت های خبری و رسانه ملی که در سالن اجتماعات خانه معلم زاهدان برگزار شد ، ضمن قدردانی از حسن نظر همراهی ، تعامل و همفکری اصحاب رسانه در برنامه‌ها و فعالیت‌های مختلف دستگاه تعلیم و تربیت ،ارتباط دو سویه با رسانه را یکی از اولویت های آموزش و پرورش استان عنوان نمود.

وی بیان کرد :رسانه رکن مهمی در عصر امروز و حوزه ارتباطات است و نقش بی‌بدیلی در انعکاس و انتشار برنامه‌های هر مجموعه و آگاهی‌بخشی به آحاد جامعه را دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان صراحت، صداقت و صمیمیت را از مولفه‌های مهم کار در حوزه رسانه نام برد و گفت : مادامی که این سه اصل سرلوحه کار قرار گیرد اعتمادسازی و فرصت سازی برای بروز و ظهور خردجمعی اتفاق می افتد و دستیابی به اهداف پیش بینی شده بهتر و بیشتر از گذشته میسر می شود.

رخشانی اظهار کرد :آموزش و پرورش با آغوش گرم و به صورت گسترده از برقراری تعامل و ارتباط با اصحاب رسانه و پاسخگویی به آنان استقبال کرده و می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در پاسخ به سئوال خبرنگار آوای فرهنگی در خصوص کسر مالیات ۱۰ درصد از فرهنگیان شاغل در مرکز استان(کارکنان اداره کل،نواحی یک و دو،عشایر و استثنایی) گفت :دریافت مالیات از حقوق و مزایای کارکنان آموزش و پرورش همانند سایر ارگانها در مرکز استان همان ۱۰ درصد است اما پیگیریم زاهدان که جز مناطق کمتر توسعه یافته می با شد را نیز به ۵ درصد برسانیم .

وی  در پاسخ به سوالی دیگر خبرنگار این پایگاه خبری با اشاره به اقدامات و فعالیتهایی که تاکنون در خصوص تکمیل و راه اندازی پروژه بیمارستان فرهنگیان انجام گرفته ، اظهار داشت: خوشبختانه با تلاش و پیگیری مسئولان استانی و همراهی مسئولین وزارتی،  تملک این پروژه‌ به اداره کل آموزش و پرورش استان واگذار شد.

رخشانی افزود : در ادامه کار برای به نتیجه رسیدن و بهره‌برداری از این پروژه نیازمند همفکری،  مشارکت و همراهی همه دلسوزان به ویژه فرهنگیان عزیز هستیم و از این موضوع استقبال می‌کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان دراین خصوص که روند آموزش در شرایط تعطیلی اجباری مدارس چگونه خواهد بود گفت : برای جلوگیری از شیوع و انتقال بیماری کرونا و بنا بر تصمیم ستاد ملی مدیریت مبارزه با کرونا مدارس تعطیل شد اما فرآیند آموزش دانش آموزان به شیوه هایی همچون فعال شدن گروههای کلاسی  در فضای مجازی و تولید محتوای درسی توسط سرگروههای آموزشی استان و پخش در شبکه استانی  همچنان ادامه دارد .

وی ادامه داد: بسته های آموزشی متناسب با دوره های تحصیلی با همت و تلاش  سرگروههای درسی استان آماده و توسط  ۲۵۰  راهبر آموزشی در مناطق روستایی که دسترسی به اینترنت و گوشی هوشمند ندارند توزیع شده است .

مدیرکل آموزش و پرورش استان بیان کرد : در این راستا بیش از ۴۲هزار دانش آموز استان از طریق معلمان بومی و ۵۷هزارو ۷۱۸ دانش آموز هم از طریق توزیع بسته‌های آموزشی توسط راهبران آموزشی، آموزشهای لازم را فرا میگیرند.

رخشانی تصریح کرد : وزارت آموزش و پرورش برای ساماندهی شبکه های اجتماعی وآموزش آنلاین همه دانش‌آموزان، معلمان و مدیران مدارس، اپلیکیشن اندرویدی شاد را معرفی کرد که در استان بیش از ۳۰۰هزار دانش آموزتاکنون از این ظرفیت استفاده می کنند .

مدیرکل آموزش و پرورش استان در پاسخ به سئوال خبرنگاری دیگر در مورد زمان برگزاری امتحانات گفت :ارزشیابی پایانی برای متوسطه اول و دوم به صورت رسمی اعلام نشده و احتمال می رود طبق فعالیت دانش‌آموزان در کلاس‌های آنلاین و انجام تکالیف از شاخص‌های ارزشیابی توسط معلمان خواهد بود.

رخشانی ادامه داد: برای نتیجه بخش بودن این اقدامات بایداز ظرفیت‌ها و بسترهای مختلف به ویژه حضور و مشارکت حداکثری همکاران، مدیران ،معلمان و دانش آموزان در اقصی نقاط استان بهره گیری شود.

وی به زمان برگزاری امتحانات دوره ابتدایی اشاره کرد و افزود: با توجه به شرایط بیماری کرونا هیچگونه آزمون کتبی برای دوره ابتدایی تا پایه ششم برگزار نمی‌شود و براساس فعالیت های کلاسهای مجازی ، ارزشیابی توصیفی انجام می شود .

رخشانی زمان برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم را پس از تعطیلات عید فطر اعلام نمود و تصریح کرد : آغاز امتحانات از ۱۷خرداد ماه تا ۱۵ تیر  به صورت فاصله گذاری اجتماعی و دو برابر کردن حوزه های امتحانی با ضد عفونی کردن مدارس برگزار خواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در خصوص شهریه مدارس غیر دولتی گفت : در شرایط فعلی تعطیلی مدارس پرداخت شهریه آموزشگاههای غیر دولتی و تیزهوشان و همچنین فعالیت‌های فوق برنامه ،توسط  انجمن اولیا و مربیان و هیئت امنای آن مدارس تصمیم گیری می شود .

در ادامه این نشست موضوع آموزش پذیرفته شدگان آزمون استخدام ماده ۲۸ مورد بررسی قرار گرفت و رخشانی از اهمیت این موضوع و ارائه آموزش های لازم برای این افراد سخن به میان آورد و بیان داشت  :با هدف حضور جدی و موفق این گروه از همکاران جدید الورود به کلاس های درس ، دریافت آموزش های پیش بینی شده ضرورت دارد.

وی خاطر نشان کرد : با مشارکت، همراهی و بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه فرهنگیان و تعاملی که در این خصوص وجود دارد ، آموزش نیروی انسانی و  توانمندسازی آن با جدیت و برنامه‌ریزی انجام شده صورت می‌گیرد و امید آن داریم تا خروجی و برونداد  آن در بدنه آموزش و پرورش به ویژه در کف کلاس موثر واقع شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان درباره ره آورد سفر مهراله رخشانی مهر معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به استان افزود : پروژه بلاتکلیف و ناتمامی در استان وجود ندارد و همه پروژه ها در حال تکمیل و بهره برداری می باشند.

رخشانی یکی دیگر از نگرانی های همکاران، دانش آموزان و اولیای آنان در زمان حضور در کلاس‌های درس را چراغ های غیر استاندارد و وسایل گرمایشی نامناسب بیان کرد و گفت: به همت و تدبیر رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور و با مشارکت استان‌های معین خراسان رضوی و تهران وسایل گرمایشی استاندارد جایگزین موارد قبلی خواهند شد که در این راستا ۴۳۵۰ بخاری‌ نفتی جدید به بدنه مدارس تزریق خواهد شد.

وی تصریح کرد: سالیان درازی است که کلاس های درس خشتی و گلی برای همه نگران‌کننده بود و امروز  دیگر از این نوع کلاسها خبری نیست و ۱۷۲ کلاس درس خشتی و گلی حذف و کلاس‌های استاندارد جایگزین آن شده است.

رخشانی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر جهش و ارتقاء اعتبارات نوسازی در استان در سال ۹۸ که در دهه اخیر رشد ۵ برابری داشته است نشان از حسن ظن و توجه همه مسئولین به ویژه رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به مردمان سختکوش، صبور و مهربان سیستان و بلوچستان دارد.

رخشانی درپایان به پرداخت و تسویه تمام مطالبات فرهنگیان تا پایان سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: سه میلیارد تومان طلب فرهنگیان استان که از سنوات گذشته انباشته شده بود ، پرداخت و تنها مطالبات نیروهای خرید خدمت باقی مانده است.

 

 

انتهای پیام/

دیدگاه ها

  • ناشناس ۱۳۹۹-۰۲-۱۰ :: ۶:۵۸ ب٫ظ
    0 0

    جناب کرمی زاده خواهشن درمورد نیروهای خدماتی با مدرک لیسانس آموزش ابتدایی فکری بکنید به والله قسم ظلمه بااین همه کمبود نیرو چرا نباید از ما استفاده شده

  • ناشناس ۱۳۹۹-۰۳-۱۷ :: ۲:۵۰ ب٫ظ
    0 0

    سلام جناب آقای رخشانی دلیل عدم اعمال طبقه عملیاتی برای فرهنگیان سیستان و بلوچستان چیست چراباتوجه به بخشنامه مناطق عملیاتی در آبان ۹۸ هنوز طبقه عملیاتی باتوجه به اینکه در مهر ۹۸ حکم صادر شد ولی اعمال نشد

  • حسین ۱۳۹۹-۰۳-۱۷ :: ۲:۵۱ ب٫ظ
    0 0

    سلام دلیل اعطا یک طبقه عملیاتی به فرهنگیان سیستان و بلوچستان چیست

  • حسین ۱۳۹۹-۰۳-۱۷ :: ۲:۵۲ ب٫ظ
    0 0

    منظور چرااعمال نمی شود یک طبقه عملیاتی برای فرهنگیان سیستان و بلوچستان باتوجه به بخشنامه آبان ۹۸

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.