لایحه رتبه بندی معلمان به بودجه ۹۸ نرسد، کارایی ندارد

لایحه رتبه بندی معلمان به بودجه ۹۸ نرسد، کارایی ندارد

آوای فرهنگی – نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با انتقاد از تعلل دولت در ارائه لایحه جامع نظام رتبه بندی معلمان، نرسیدن آن به بودجه ۹۸ را موجب بی اثر شدن نظام رتبه بندی دانست…

به گزارش پایگاه خبری آوای فرهنگی ، قاسم احمدی لاشکی نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره علت اجرایی نشدن قانون رتبه بندی معلمان، اظهارداشت: الزامی که مجلس در برنامه ششم توسعه ذیل ماده ۶۳ برای اجرایی کردن نظام رتبه بندی آورده است، نقص دارد به این صورت که در برنامه ششم دقیقا مشخص نشده نظام جامع رتبه بندی معلمان باید از سال چندم برنامه آغاز و در چه سالی به پایان برسد و قانون‌گذار فقط قید کرده که  نظام رتبه بندی باید تا پایان برنامه ششم اجرایی شود.

نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی افزود: بنابراین راه برای دولت باز گذاشته شده و دولت می‌تواند تا پایان برنامه هر زمان که تمایل دارد نظام رتبه بندی را اجرایی کند.

احمدی لاشکی با یادآوری نامه ۱۵۴ نماینده مجلس به رئیس جمهور در خصوص ارائه سریع‌تر لایحه رتبه بندی معلمان به مجلس، اظهار کرد: ماه گذشته تأکید نمایندگان بر این بود که لایحه نظام جامع رتبه بندی معلمان تا پیش از ۱۵ آذرماه یعنی پیش از تصویب بودجه سال ۹۸ به مجلس بیاید تا بار مالی در بودجه برای آن پیش بینی شود.

لایحه رتبه بندی معلمان به بودجه ۹۸ نرسد، کارایی ندارد

عضو فراکسیون مستقلین مجلس با استناد به آخرین شنیده‌ها از وضعیت لایحه نظام رتبه بندی معلمان، اظهار داشت: این طرح هنوز به صحن علنی هیأت دولت نرسیده است و در صورت ارجاع طرح به هیأت دولت و صرف زمان برای تصویب آن به نظر می‎رسد که این طرح به قانون بودجه سال ۹۸ نرسد و عملا کارایی خود را از دست بدهد و به این دلیل که در سال پایانی هم فضای مجلس انتخاباتی می‎شود، عملا این لایحه به حاشیه خواهد رفت.

وی ادامه داد: اما در صورت تصویب طرح نظام رتبه بندی، حقوق، مزایا و جایگاه شغلی معلمان تغییر چشمگیری خواهد داشت به این شکل که چیزی شبیه رویه دانشگاهی اساتید برای معلمان پیاده سازی خواهد شد و همانطور که در دانشگاه فردی که در ابتدای تحصیل خود است با عنوان “مربی” فعالیت می‎کند اما پس از اندوختن تجربیات و تألیف کتب ارتقا می‌یابد و “استادیار” ، “دانشیار” و “استادتمام” می‌شود برای معلمان نیز فردی که به بالاترین درجه برسد “استادمعلم” خواهد شد.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: رتبه بندی معلمان را کمیته‌‎ای تحت نظر آموزش و پرورش تعیین می‎‌کند که اعضای آن بر اساس آیین نامه اجرایی قانون تعیین خواهد شد و احتمال اینکه برای رتبه بندی معلمان آزمون نیز برگزار شود هم وجود دارد.

انتهای پیام/

صاحب امتیاز و مدیر مسئول پایگاه خبری آوای فرهنگی

دیدگاه کاربران (۲ دیدگاه)

  1. برای دولت جناب روحانی فرهنگیان اهمیتی ندارند که اگر داشت این رتبه بندی را به موقع تصویب و اجرامیکردبه احتمال زیاد این لایحه توی دولت جناب روحانی مسکوت خواهد ماند و پس از بستن بودجه ۹۸ بررسی خواهد شد اون موقع هم قطعا اجرا نخواهد شد چون بودجه و ردیفی برای اجرای آن در کار نخواهد بود.

  2. سلام.شما را به خدا اگر می توانید کاری کنید اضافه کار سال گذشته فرهنگیان را پرداخت کنند.ما زمانی کلاس رفتیم که دلار ۴۲۰۰ بوده. الان دلار به بیشتر از ۱۶۰۰۰ تومان رسیده ولی هنوز که هنوزه از پرداخت اضافه کار خبری نیست. آیا این ظلمی آشکار به من و همکارانم نیست؟!!!! آیا نباید طلب ما را بر اساس نرخ روز دلار معادل سازی کنند و به نرخ روز پرداخت کنند؟!! چرا اینگونه فکر نمیکنند که این کلاسهایی که به صورت اضافه کار اداره میشود توسط دبیر موظف اداره شده باید آخر هر ماه حقوقش را بپردازند؟ ما به وزارت خیلی لطف می کنیم که اضافه کار برمیداریم.چرا که سه ماه تابستان و پاداش عیدی و حقوق عید به نفع دولت صرفه جویی میشود. حال پاسخ ما را چگونه می دهند. به خدا قسم روز قیامت من از حق خودم هرگز و هرگز نخواهم گذشت.چرا که در بدترین شرایط اقتصادی به سر میبرم و از دولت و وزارت طلبکارم ولی طلب مرا نمیدهند.همه کسانی را که به معلم ظلم روا میدارند و ما را ضعیف نگه داشته اند به خدا واگذار میکنم. شرکت برق و گاز به خاطر تاخیر دوماهه در پرداخت هزینه آب و برق انشعاب مردم را قطع میکنند اما همین دولت بدهی خودش را نمیپردازد.انگار که نوکر بی جیره و مواجب پیدا کرده اند. البته ما معلمها هم به معنای واقعی کلمه بی عرضه هستیم.اگر یک دقیقه اضافه کار برنداریم حساب کار دستشان می آید. خودکرده را تدبیر نیست.

دیدگاهتان را بنویسید